TÜM HABERLER

Don Kişot Döneminden Esintiler

İspanyolca Bölümü 2 Aralık, 18:30-19:30 arası Konferans Salonunda öğrencileri için bir müzikal aktivite düzenledi.

Oktoberfest

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da Alman kültürünün ünlü Oktoberfest’ini Almanca Bölümü ve Almanca Kulübü olarak sizlerle birlikte kutladık.

Güzel bir ortamda, müzik ile birlikte. Harika bir sohbet ortamı yakaladık.

Geçmişten günümüze Türkiye'de İspanyolcanın kullanımı ve gelişimi

21 ekim 2015 tarihinde İzmir Ekonomi Üniversitesi İspanyolca bölümünün düzenlemiş olduğu , değerli konuşmacı  Latin Amerika Araştırma Merkezi başkanı ve İspanyol Dili ve Edebiyatı bölüm başkanı Sn.Prof.Dr.Mehmet Necati KUTLU`nun , ''Geçmişten günümüze Türkiye`de İspanyolcanın kullanımı ve gelişimi'' adlı konferansımızı , öğrencilerimizin de yoğun katılımı ile gerçekleştirdik.

Birleşmiş Milletlerin 6 Resmi Dilinden Biri

Ankara Büyük Elçiliğinden Javier Menendez'i  (kültür ateşesi) üniversitemizde ağırladık.

YABANCI DİLLER FESTİVALİ
İzmir Ekonomi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 20 Nisan 2015 tarihinde konferans salonunda düzenlenen Yabancı Diller Festivali, İzmir’de bulunan 59 adet liseden yaklaşık 750 öğrencinin ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.