TÜM HABERLER

DAAD Alman Akademik Değişim

DAAD Alman Akademik Değişim Servisi tarafından ,'Almanya’da Yüksek Öğrenim, Araştırma ve Burs Olanakları’ konusunda bilgiler sunulmuştur.

Üniversiteler Arası “Genel Bilgiler Yarışması”

Üniversitemiz 24 Mayıs tarihinde Izmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün düzenlediği “genel bilgiler yarışmasına” katıldı.

Best Contest Turkey

81 ilden öğrenci katılımı sonucu ön elemeyi geçerek ilk 10'a kalan öğrenciler arasında Türkiye'nin en iyi İngilizce konuşan öğrencisi yarışmasının üniversite öğrencileri ayağı 17 Nisan 2016'da İzmir'de yapıldı.

FOAI-5 (Ölçme - Değerlendirme konuları ile ilgili forum)

İzmir Ekonomi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, 17.04.2015 tarihinde FOAI (Forum on Assessment Issues) etkinliğinin beşincisine ev sahipliği yaptı.

FOCI (Müfredat konuları ile ilgili forum)

FOCI (Müfredat konuları ile ilgili forum) etkinliğinin 8.si 12-13 Aralık tarihlerinde İzmir Ekonomi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda gerçekleştirildi. İEU Hazırlık Programı Müfredat ve Materyal Geliştirme Birimi’nin ev sahipliği yaptığı etkinliğin konusu “İdeal Ders Kitabı Araştırması” idi. Toplam 24 üniversite ve bu üniversitelerin müfredat birimlerini temsilen 32 katılımcının iştirakiyle gerçekleşen etkinlik büyük beğeni topladı.